Over mij

Mijn naam is Hanneke Rebekka Klouwens.


In het gezin van mijn ouders was ik de oudste van drie. Met het tweede gezin van mijn vader erbij, de oudste van vijf. Ik heb twee lange relaties gehad. Drie keer ben ik zwanger geweest en nu ben ik moeder van twee prachtige volwassen dochters.


Nadat ik eerst in de vrouwenhulpverlening en daarna veertien jaar als vroedvrouw heb gewerkt, had ik het met drie verschillende mensen in één week over onze aura. Dat zorgde ervoor dat ik ging onderzoeken hoe het kwam dat ik soms dingen wist die ik niet kon weten. Dat dat me bang maakte en fascineerde. Het was de start van mijn eigen ontwikkelingspad. Ik volgde bij het Cico de basis-energie opleiding en later de healing opleiding en bij Soare de reading opleiding. Ik leerde veel over mijzelf en hoe energie kan werken en geblokkeerd kan raken. Daarnaast studeerde en werk(te) ik als mesoloog. Op een gegeven moment werd mijn praktijk als mesoloog zo druk dat ik mij een aantal jaren vooral daarop geconcentreerd heb. Na mijn scheiding in 2013 begon het toch weer te kriebelen. Ik had behoefte aan voeding voor mijn ziel en verdiepte me o.a. in sjamanisme. Het voelde als thuiskomen, als iets wat ik al heel lang weet. Ik deed trainingen bij Jos Kester, Kiesha Crowther (Little Grandmother) en Daan van Kampenhout. Nog weer later verdiepte ik mij in systemisch werk via het lichaam door bij Connie van der Arend de training ‘het roepen van de ziel’ te volgen. Vervolgens deed ik bij Heilig Vuur de Leergang Persoonlijk Leiderschap en Systeemdynamiek ‘Op reis naar het heilig vuur’. En dit pad brengt me steeds verder in de verdieping, dichter bij mijzelf, dichter bij de essentie van het leven, dichter bij de liefde en de levenskracht die in ons allen is.


Wil je weten wat ik heb onderzocht, klik dan hier.

Anderen over mij

Ik geniet van de energetische sessies bij Hanneke. Hanneke straalt rust uit en het voelde gelijk vertrouwd bij haar. Ik ervaar de sessies als ontspannend en helend. Elke keer ga ik weer een stuk lichter naar huis en dat voelt goed! 

     -- Suzanne

 

Voor mij zijn de energetische behandelingen heel bijzonder.
Het begint met voelen wat ik op dat moment nodig heb.

Wat er dan ook uitkomt, ik voel me dan heel liefdevol gezien en gehoord.
Het brengt me in elk geval een stukje dichter bij mezelf en daarmee ook bij het antwoord op de vraag waarmee ik worstelde.
De helderheid en het gevoel even gedragen te zijn is voor mij heel waardevol!

     --Lou

 

Bij Hanneke voel je gewoon dat het goed is. Ze heeft me geleerd om te voelen wie ik van binnen ben, mijn eigen energie te leren onderscheiden. Hierdoor ben ik rustiger, kan ik ook uit de hectiek weer terugkomen bij mijn eigen energie en van daaruit leef ik meer in de flow. 

     --Lenneke