Praktische informatie

Adres

Mijn praktijk is gevestigd aan het Callenfelsplein 24 in Warnsveld op de eerste etage die bereikbaar is per trap.

Voor routebeschrijving klik hier.

Met de auto: het is meestal mogelijk om op het Callenfelsplein te parkeren. Als er geen plek is dan zijn er om de hoek op’t Spiker 2 parkeerruimtes. Het Callenfelsplein 24 bevind zich aan de kopse kant van het plein als eerste huis van een rijtje van vier huizen.

Met het openbaar vervoer vanaf Station Zutphen:

  • Bus 83 van Arriva richting Warnsveld. Uitstappen bij Halte Welgelegen. Vandaar is het nog ongeveer 3-5 minuten lopen naar het Callenfelsplein.
  • Bus 82 van Arriva richting Doetinchem . Ook uitstappen bij Halte Welgelegen en daarna nog 3-5 minuten lopen naar het Callenfelsplein.


Beroepsverenigingen en registratie 
Mesologie is een beroep, waarvoor een 5-jarige HBO-opleiding de basis is. Als mesoloog dien ik praktijk te voeren en me regelmatig bij te scholen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen waar ik bij ben aangesloten.. 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM) onder lidnr: 068 en van de Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) onder lidnr: 2190013. Ik ben geregistreerd bij het Register voor Mesologie (RM) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder licentiecode: 406047R. 

 

Privacy 

I.v.m. de wet op de privacy vindt u hierbij mijn AVG verklaring

 

Klachten 
Als je een klacht hebt over mijn behandeling dan hoop ik dat je dat met mij bespreekt, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen. Als wij er niet samen uitkomen kan je je, als het een klacht over een mesologisch consult betreft, richten tot de VBAG of de NVVM. Klachtenfunctionaris Quasir, www.quasir.nl en de geschillencommissie Stichting Zorggeschil, www.zorggeschil.nl 

 

Tarieven 

Een mesologisch consult duurt ongeveer 1 - 1,5 uur en kost € 95,--. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de consulten (gedeeltelijk). Je kan dit navragen bij je verzekeringsmaatschappij of kijken op www.mesologie.nl. 

Als je niet kan komen laat het me dan op tijd weten, zodat ik iemand anders op jouw afspraak kan zetten. Bij annulering binnen 24 uur voor de datum van het consult wordt € 70,-- in rekening gebracht. 


Een energetische sessie duurt ongeveer 1 - 1,5 uur en kost € 95,-- (incl. btw), voor zzp'ers is het tarief € 95,-- (excl. 21% btw). Bij annulering binnen 24 uur voor de datum van het consult wordt € 70,-- in rekening gebracht.